Ga naar Content

AZ verkoopt buitenspeler Soulyman Allouch aan VVV-Venlo

AZ raakt Soulyman Allouch kwijt aan VVV-Venlo. De Limburgers nemen de 21-jarige linksbuiten over van de Alkmaarders. In Venlo tekent Allouch een contract tot met 2026.

Soulyman Allouch juicht na zijn doelpunt voor Jong AZ - Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

Allouch maakte de laatste jaren zijn minuten in Jong AZ. Tot een debuut in de hoofdmacht van de Alkmaarders kwam het tot dusver niet. “Ik krijg veel vertrouwen van de clubleiding en daardoor voelt het voor mij als de juiste stap in mijn carrière", zegt Allouch op de clubsite van VVV-Venlo. "Hopelijk kan ik het vertrouwen terugbetalen door belangrijk te zijn voor het team en de club te helpen bij het behalen van mooie successen. Ik heb in ieder geval enorm veel zin om hier aan de slag te gaan en te laten zien wat ik in huis heb.”

Sinds 2017 speelde Allouch bij AZ, nadat hij over werd genomen uit de jeugd van Ajax. In 2019 debuteerde de buitenspeler in de eerste divisie bij Jong AZ. Bij VVV-Venlo strijkt Allouch neer bij de nummer vijf in de eerste divisie en wordt hij herenigd met oud-ploeggenoten Sem Dirks, Richard Sedláček en Robin Lathouwers.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52