Ga naar Content

Veel schade bij botsing N203 bij Uitgeest, weg is tijdelijk afgesloten

Twee auto's zijn vanavond, rond 18.00 uur, op elkaar gebotst op de N203 bij Uitgeest. De rijbaan is tijdelijk afgezet en verkeer wordt omgeleid.

Ongeluk op de N203 bij Uitgeest. - Foto: Inter Visual Studio/ Sander Disselkoter

Volgens een woordvoerder de politie is de oorzaak van het ongeluk nog niet bekend. De inzittenden zijn nagekeken door de ambulancedienst, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Volgens een van de aanwezige fotografen wilde de auto vermoedelijk vanaf de N203, komende vanuit Uitgeest, linksaf de Broekpolderweg inslaan. "Hij werd geraakt door een auto die op de N203 uit de richting van Krommenie richting Uitgeest reed", aldus de man. De politie kon dit niet bevestigen.

Wel meldt een woordvoerder dat 'er geen veilige ruimte voor de hulpdiensten om hun werk te doen', daarom is de complete rijbaan van de N203 afgesloten. Voor hoelang is niet duidelijk.

Traumabeertje

Een inzittend kindje van een auto die ook moest stoppen door de botsing (hij zat niet in één van de beschadigde auto's) kreeg van een medewerker van de provincie Noord-Holland een zogeheten 'traumabeertje' voor de schrik. 

Ongeluk op de N203, een kind uit een van de auto's krijgt een traumabeer van de hulpdiensten. - Foto: Inter Visual Studio/ Sander Disselkoter
Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.