Ga naar Content

Oud-doelman Fred Grim in De Aftrap: "AZ heeft een stabiele keeper nodig "

Een tussentijdse keeperswissel bij AZ én Ajax. In voetbal talkshow De Aftrap reageert oud-doelman van Ajax en SC Cambuur op de meest recente ontwikkelingen onder de lat. "Een club als AZ heeft een stabiele keeper nodig", aldus Grim. Je kunt de uitzending van De Aftrap vanavond op tv zien bij NH Sport. 

Fred Grim over de keeperswissel bij AZ - NH Sport / Edward Dekker

Bij AZ moet Hobie Verhulst op korte termijn plaatsmaken voor Australisch international Mathew Ryan. Hoewel Verhulst het in een aantal wedstrijden goed heeft gedaan onder de lat bij AZ, snapt Grim de beslissing van AZ om een andere keeper aan te trekken. 

"Ryan wordt geprezen om zijn compleetheid"

VI-journalist Simon Zwartkruis

Volgens journalist Simon Zwartkruis van Voetbal International hebben de Alkmaarders een ervaren keeper vastgelegd. "Bij AZ zijn ze dolenthousiast. Hij wordt geprezen om zijn compleetheid. Met name zijn voetenwerk is goed en dat is bij Verhulst niet zijn sterkste kant. Dat is belangrijk in de opbouw."

Je kunt De Aftrap op tv zien om 17.10 / 18.10 / 19.10 uur etc. Kijk hieronder de hele uitzending met Fred Grim en Simon Zwartkruis.

Tekst gaat verder onder de video.

De Aftrap van vrijdag 13 januari met Fred Grim en Simon Zwartkruis - NH Sport / Edward Dekker

Volgende week zijn voetbaljournalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en cabaretier/Ajax-supporter Freek de Jonge te gast. Met hen kijken we vooruit naar Feyenoord - Ajax.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52