Ga naar Content

Telstar op zoek naar punten tegen Jong AZ

Na het verlies in de beker tegen FC Twente (3-1) en het verlies in de competitie tegen TOP Oss (2-1) kan Telstar zich morgen revancheren tegen Jong AZ. "Wij moeten er alles aan gaan doen om ons tussen die andere ploegen te nestelen", aldus trainer Mike Snoei. 

Trainer Mike Snoei over de wedstrijd van Jong AZ - NH Nieuws

Telstar staat dertiende in de eerste divisie. Jong AZ staat achtste. De IJmonders willen graag bij de eerste tien eindigen dit seizoen "Er komt voor ons een prachtige reeks aan. Als wij het weggegeven tegen een zeer getalenteerd Jong AZ dan maken wij een pas op de plaats. Ik wil nog niet spreken over afhaken, want de competitie duur nog lang ", vertelt Snoei.

"Het gaat echt om meer goals maken en beter je kansen benutten"

Telstar-trainer Mike Snoei

Het pijnpunt lijkt bij Telstar dit seizoen vooral te liggen in de aanval. "Het gaat echt om meer goals maken en beter je kansen benutten. Dan staan wij prachtig in dat ander rijtje waar wij zo graag willen staat", vertelt Snoei. 

Ziekenboeg

De ziekenboeg van Telstar stroomt leeg. Yaël Liesdek is lange tijd uitgeschakeld. Alleen Koen Blommestijn is tegen Jong AZ nog niet van de partij. David Min keer terug in de wedstrijdselectie. 

Vrijdag kun je vanaf 19.00 uur luisteren naar Telstar - Jong AZ en De Graafschap - Jong Ajax. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52