Ga naar Content

Steekpartij in Haarlem-Noord, één verdachte aangehouden

Een 33-jarige man uit Haarlem is vanochtend vroeg neergestoken op de Nieuw Guineastraat in Haarlem-Noord, waarna de gewonde man richting de Bandoengstraat is gelopen. De politie heeft kort daarna één verdachte aangehouden.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio

Iets voor half zes vanochtend kreeg de politie een melding van een steekpartij in de Nieuw Guineastraat, vlakbij het Nieuw Guineaplein in Haarlem. Het slachtoffer liep hierbij meerdere steekwonden op.

Verdachte uit Haarlem

Kort na de steekpartij is er een verdachte aangehouden, een 27-jarige man uit Haarlem. Volgens de politie zijn er mogelijk meer mensen betrokken bij de steekpartij. Wat de aanleiding voor de steekpartij was, is nog niet duidelijk.

Het lukte de gewonde man om naar de Bandoengstraat te strompelen, zo'n tweehonderd meter verderop. Hier trof de politie het slachtoffer aan. "De man was op dat moment nog aanspreekbaar", vertelt een woordvoerder van de politie. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het nu met hem gaat is nog niet duidelijk. 

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Ook mensen met eventuele relevante camerabeelden worden gevraagd zich te melden bij de politie.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]