Ga naar Content

Flinke schade bij explosie in flat Heemskerk

In de toegangshal van een flatgebouw aan de Raadhuisstraat in Heemskerk heeft rond 23.45 uur een explosie plaatsgevonden. De politie vermoedt na onderzoek dat er een explosief is gebruikt. 

Inter Visual Studio - Foto:

De bewoner van één woning heeft zijn huis moeten verlaten, zolang niet duidelijk is of de situatie veilig is. Dat moet het onderzoek van de politie gaan uitwijzen. Ook is de straat met politielint afgezet. Andere bewoners kunnen wel veilig thuis slapen, zo meldt de politie.

De explosie in de centrale hal van het flatgebouw veroorzaakte veel schade, maar er is verder niemand gewond geraakt. Twee geparkeerde auto's hebben ook schade opgelopen door de klap. De politie laat weten dat er een verdachte is weggerend en mogelijk in een lichtgekleurde auto is weggereden. 

De politie komt graag in contact met getuigen van de explosie of met mensen met camerabeelden. De politie heeft een signalement gegeven van de verdachte. Hij heeft een licht getinte huidskleur, is klein van postuur en droeg een pet en een sjaal. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.