Start van hoofdcontent

HOORN

nl

Ruud Vormer speelt rest van het seizoen voor Zulte Waregem

3 januari 2023, 14.40 uur · Aangepast 3 januari 2023, 21.28 uur · Door Redactie

Ruud Vormer speelt de komende zes maanden op huurbasis voor Zulte Waregem. Vanaf 2014 speelde de Horinees voor Club Brugge, maar daar belandde hij op een zijspoor. 

Pro Shots / Isosport - Ruud Vormer in het shirt van Club Brugge

Vormer kende ook een succesvolle periode bij Club Brugge. Zo pakte hij vijf landstitels en speelde hij 356 duels voor de Belgische ploeg. Daarin wist hij 63 goals te maken en gaf hij 95 assists. In de plannen van de huidige trainer Philippe Clement kwam Vormer niet voor en daarom gaat hij nu aan de slag bij Zulte Waregem.

Tekst loopt door onder tweet.

Voor zijn periode bij Club Brugge speelde Vormer voor Feyenoord, Roda JC en AZ. De Noord-Hollander begon met voetballen bij Hollandia in Hoorn. 

Labyad 

Zakaria Labyad staat bij FC Utrecht op het veld. Daar werkt hij verder aan zijn herstel na een zware blessure. De voetballer zit zonder club sinds Ajax afgelopen zomer zijn contract niet verlengde.

Tekst loopt door onder tweet.

Ook oud-Ajacied Maximilian Wöber heeft een nieuwe club gevonden. De Oostenrijker maakt de overstap van Red Bull Salzburg naar Leeds United. Wöber speelde van 2017 tot 2019 in Amsterdam.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52