Ga naar Content

Jackpot valt in Heemskerk maar lang niet iedereen wint: "Evenzogoed lekker geslapen"

Postcode 1961 GB is goud waard: daar is de Postcodekanjer gevallen. Slechts 11 deelnemers spelen mee op deze postcode en winnen bedragen tussen de 2,2 en 5,2 miljoen euro. De rest van de jackpot wordt verdeeld onder iedereen die meespeelt met wijkcode 1961. 

Bekijk hier hoe er in de Heemskerkse Kerklaan gereageerd wordt op de jackpotwinst:

Heemskerk valt in de prijzen: jackpot valt op postcode 1961 - NH Nieuws

Een mevrouw die wel in de Kerklaan woont én postcode 1961 GB heeft maar niet meespeelt moest toch even slikken toen ze hoorde dat ze miljoenen is misgelopen. "Ik heb evenzogoed lekker geslapen hoor, haha. Het is simpel: als je niet meespeelt kan je ook niet winnen. Het is wel echt goed terechtgekomen. Bijvoorbeeld bij een meisje van 25 die op een kleine kamer woont en bij een man die zijn vrouw is verloren. Dat vind ik heel mooi om te zien."

"Gewoon weer aan het werk"

Edwin de Bruijn woont in het appartementencomplex in de Kerklaan en vertelt dat hij niet meedoet. Hij heeft daar een kwartiertje van gebaald. "Ik kan gaan janken, maar dat heeft geen zin. Ik heb meegedaan aan die andere loterij en 5 euro gewonnen, haha. Dus ik ga morgen gewoon weer aan het werk."

Voor iedereen met wijkcode 1961 is het tot vrijdag spannend: dan krijgen de deelnemers van de loterij tijdens een buurtfeest te horen hoeveel zij hebben gewonnen per lot. 

Meer nieuws uit de IJmond?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit de IJmond. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/IJmond

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]