Ga naar Content

In de kerk of onder de Spaanse zon: zo viert Noord-Holland Eerste Kerstdag

Na twee jaar corona kunnen we eindelijk de deur uit met Kerst. En dat doen we dan ook massaal in Noord-Holland. Zo kiest de familie Blaauwbroek uit Spanbroek dit jaar voor de Spaanse zon en vierde Joris Greven uit Amsterdam zijn kerst met zo'n 150 dak- en thuislozen in Amsterdam.

"Onwijs gaaf. Een hele andere beleving van Kerst dit jaar", schrijft Marco Blaauwbroek bij de foto. "Wij komen uit Spanbroek en vieren Kerst dit jaar op Gran Canaria." Joris van Gerven uit Amsterdam vierde Kerstmis in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam. "Waar we samen met zo'n 150 dak- en thuislozen aan tafel zaten en met tientallen vrijwilligers genoten van een uitgebreid kerstdiner en aan het einde cadeautjes."


Johan Mol uit Westwoud schrijft bij de foto : "Kerst begint bij ons in Westwoud met een prachtige Kindermis in een mooi versierde kerk."

Eric Windhorst uit Amsterdam stuurt een foto van zijn  jaarlijkse kersttekening. En Harriët Domselaar uit Callantsoog schreef een gedicht voor haar overleden kleinzoon.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.