Ongeslagen reeks Hovocubo voorbij, topper tegen FC Eindhoven beslist door Bouzambou

Hovocubo heeft vanavond de zaalvoetbaltopper van FC Eindhoven verloren. Beide teams waren nog zonder puntenverlies in de competitie. Saïd Bouzambou had een belangrijk aandeel in de Eindhovense zege met vier goals: 5-3.

Hovocubo kon niet voorkomen dat FC Eindhoven de topper won - Foto: Michel Bes

De thuisploeg nam na zes minuten de leiding in de topper tegen Hovocubo. Denzel van Houtem scoorde de openingstreffer, maar via Iliass Bouzit werd het snel gelijk: 1-1. Saïd Bouzambou zorgde met twee goals voor de rust voor een 3-1 marge.

Na de rust bleef het spannend, omdat Oualid Tarifit snel 3-2 maakte. Bouzambou scoorde vervolgens nog twee goals. Doordat Lahcen Bouyouzan tussendoor nog 4-3 had gemaakt, eindigde de wedstrijd in 5-3.

Door de nederlaag zakt Hovocubo naar de tweede plaats op de ranglijst. VNS United, de andere Noord-Hollandse ploeg die vanavond speelde, verloor met 4-2 van BE'79. Morgen speelt FC Marlène tegen Tigers Roermond.