Ga naar Content

Man in Koedijk ligt twee maanden overleden in huis, gevonden door wijkagent

Een wijkagent heeft in een woning in Koedijk een overleden man gevonden, die daar vermoedelijk al twee maanden lag. Op beelden is te zien dat er enorm veel vliegen op de ramen zitten. Volgens de wijkagent is het belangrijk dat mensen die zoiets zien, contact opnemen met de politie.

Foto: AT5 / Luuk Koenen

In een tweet laat een wijkagent uit Alkmaar-Noord weten dat buren eerder al hadden gebeld omdat ze hun buurman al een tijd niet hadden gezien. Dat zou niet echt bijzonder zijn, want de man ging wel vaker zonder iets te melden een maand naar het buitenland. 

De wijkagent geeft aan toch een slecht gevoel te hebben gehad over de situatie, en is de volgende dag terug gegaan om de poort naar de tuin open te breken. 

Raam vol vliegen

Daar trof de wijkagent een raam vol vliegen aan, waarop bleek dat de bewoner naar verwachting al twee maanden overleden in de woning lag. De man is een natuurlijke dood gestorven, bevestigt de politie aan NH Nieuws.

De politie zegt de tweets later verwijderd te hebben, omdat deze door sommige mensen als schokkend beschouwd konden worden. Wel geven ze aan dat ze hopen dat mensen elkaar in de gaten houden, en contact opnemen met de politie als ze twijfelen aan het welzijn van hun buren. 

Overleden man gevonden in woning Koedijk - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]