Ga naar Content

Gelijkmaker Addai niet voldoende voor oefenzege AZ-jonkies

Het is Jong AZ niet gelukt om te winnen van Brentford O-23. De Britten versloegen de Alkmaarse jonkies met 2-1. Na een achterstand deed Jayden Addai nog iets terug, maar de nederlaag was niet te voorkomen. 

Jong AZ - Foto: Orange Pictures

De Britten kregen een goede kans in de openingsfase via Bryan Wilson. Zijn kopbal werd echter over getikt door doelman Daniël Deen. In de tegenstoot was het Mexx Meerdink, die met een afstandsschot net naast schoot. Vlak voor rust ging een inzet van Brentford-speler Alex Gilbert net over. Het spel golfde in de eerste helft dus op en neer. 

Tekst gaat verder onder de tweet:

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Na de rust waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen. Daarbij werden ze geholpen door de Alkmaarse beloften. Uit een corner kopte Vasilios Pavlidis de bal in het eigen doel: 0-1. AZ gaf zich echter niet gewonnen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Loek Postma had een goede inzet in huis, maar kon de doelman niet verschalken. Via Jayden Addai werd het uiteindelijk toch gelijk: 1-1. Het ging vlak voor tijd echter alsnog mis, nadat Charlie Farr Deen liet vissen: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van Jong AZ is maandag 12 december. Op het eigen sportpark Kalverhoek is Jong PSV vanaf 18.45 uur dan de tegenstander. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52