Ga naar Content

FC Volendam hervat training zonder geblesseerde Jonk en boekt trainingskamp naar Spanje

FC Volendam heeft afgelopen dinsdag, zonder een nog geblesseerde Wim Jonk, zijn eerste training afgewerkt na een rustperiode van ruim twee weken. De club zal tevens de komende weken gaan oefenen tegen Ajax en er is een trainingskamp belegd naar het Spaanse Marbella. 

De selectie van FC Volendam werkt een training af - Foto: Orange Pictures

De selectie van FC Volendam trainde deze week nog zonder Wim Jonk. De trainer van de nummer 18 van de eredivisie kampt met knieproblemen en is in het buitenland voor een behandeling. Het is de bedoeling dat Jonk vanaf maandag weer voor de groep staat. Aanstaande woensdag speelt FC Volendam dan al een oefenwedstrijd tegen Ajax. De aftrap op sportpark De Toekomst is om 12.00 uur. Het duel wordt achter gesloten deuren gespeeld en is dus niet toegankelijk voor publiek of media. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Trainingskamp

Naast de oefenwedstrijd tegen Ajax is FC Volendam is nog druk bezig meerdere sparringpartners te zoeken voor de komende weken. Daarnaast heeft de club bevestigd dat de selectie van maandag 12 december tot dinsdag 20 december op trainingskamp gaat naar Marbella. Lange tijd was het geplande trainingskamp vanwege de beperkte financiële middelen nog onzeker. In Spanje zal FC Volendam bovendien tegen een of meerdere clubs gaan oefenen. 

FC Volendam hervat op zondag 8 januari de competitie in Friesland met een uitduel tegen SC Cambuur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52