Ga naar Content

Talentjes van Jong Holland blikken vooruit op Senegal - Nederland: 'Het wordt 11-4'

Het WK voetbal barst nu echt los. Vanavond speelt Oranje zijn eerste wedstrijd tegen Senegal. Samen met de voetballertjes van de Alkmaarse voetbalclub CSV Jong Holland blikken we vooruit. Wie gaat er vanmiddag scoren en worden we wereldkampioen? Onze kakelverse analisten zullen de aankomende weken hun licht laten schijnen op het toernooi.

De jonge voetballers blikken vooruit - NH Nieuws

Volgens de jongens van het team onder de acht jaar is de wedstrijd tegen Senegal in ieder geval kat in 't bakkie. Ze voorspellen een recorduitslag. "11-4", denkt Noah. "Want het is het Nederlands elftal." Daar is geen speld tussen te krijgen. Na de eerste winst tegen Senegal is het volgens de meeste spelertjes een rechte lijn naar het wereldkampioenschap.

Tips voor oranje

Het vertrouwen zit er dus goed in, maar om de helemaal zeker te zijn van de winst krijgen de spelers van Oranje nog een paar tips van de talenten van Jong Holland. Louis van Gaal, lees je mee?

"Eerst even goed slapen", drukt de jonge James ze op het hart. "En daarna mooie goals maken." Zo simpel kan het voetbal zijn. "En ze moeten gewoon plezier hebben."

🏆 Het WK in Noord-Holland!

⚽ Blijf op de hoogte van alle WK-gekte, Noord-Hollandse (ster)spelers en de gemengde gevoelens rondom het toernooi, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

⚽ Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

⚽ Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!