Ga naar Content

Ongenaakbare Overmeer opnieuw sterkste bij Glory Rivals 3

Jay Overmeer heeft ook zijn derde partij bij Glory gewonnen. De kickbokser uit Badhoevedorp versloeg vanavond Robin Ciric op punten bij Glory Rivals 3. Het laatste gevecht van de avond tussen Amsterdammer Ibrahim El Bouni en Muhammed Balli eindigde snel. El Bouni sloeg zijn tegenstander in de eerste ronde namelijk knock-out. 

Kickbokser Jay Overmeer (r) was voor derde keer de beste bij Glory - Foto: Twitter Glory Kickboxing

Bij eerdere gevechten van Glory had de Badhoevedorper al gewonnen van Jos van Belzen (IJmuiden) en Rodrigo Mineiro (Brazilië). Overmeer vocht vandaag opnieuw tegen een landgenoot, Robin Ciric. Uiteindelijk werd hij na drie rondes unaniem tot winnaar gekozen door de jury. 

De kickboksavond werd afgesloten met het gevecht tussen El Bouni en Balli. Laatstgenoemde lag na twee minuten al gestrekt op het canvas. Een stoot met links van El Bouni werd Balli uiteindelijk fataal, daardoor blijft de Amsterdammer ook ongeslagen. 

Bekijk hieronder hoe hij Balli knock-out sloeg:

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Barkouch KO

Daarvoor was de Amsterdammer Abderrahman Barkouch de ring al ingestapt tegen Tariq Osaro. De Amsterdammer kon het bijna de hele wedstrijd volhouden, totdat Osaro hem met een harde stoot verraste. De kickbokser moest daarna opgegeven, waardoor de Nigeriaan won. Daarmee was de ongeslagen status van Barkouch ten einde. 

Bekijk hieronder de knock-out van Barkouch. Tekst gaat verder onder tweet:

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Mootje MK

Enfusion, een andere grote kickboksorganisatie, had eerder op de avond al een aantal gevechten georganiseerd. Zo kwam 'Mootje MK', Mahamed Ahmed, eerder op de avond al in actie tegen Ibrahim Andour. Voor de Alkmaarder liep dat op een deceptie uit, want hij dacht dat hij gewonnen had. 

Bekijk hieronder zijn reactie na het gevecht:

Mootje MK: "Voor mij is deze partij bestolen" - NH Sport / Martijn Kramer

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur naar voetbal talkshow de Aftrap
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52