Ga naar Content

Hovocubo haalt opnieuw uit in eredivisie, focus kan weer op kampioenschap

Voor Hovocubo kan de focus weer volledig op de competitie na de roemloze uitschakeling in de Champions League. De zaalvoetballers zijn in de eredivisie ongeslagen en krikte het doelsaldo op tegen FCK/De Hommel: 3-9. 

Mats Velseboer (r) was belangrijk voor Hovocubo door twee keer te scoren - Foto: Michel Bes

Hovocubo werd in de groepsfase van de Champions League eerloos uitgeschakeld. De ploeg is een ervaring rijker, maar een illusie armer na het avontuur op Malta. Daardoor gaat de kampioen vol voor de landstitel. 

De eerste tegenstander in die jacht was FCK/De Hommel. Appie Attahiri zorgde na twee minuten al voor de openingstreffer. De thuisploeg maakte in de zevende minuut alweer gelijk. Daarna zorgden Attahiri en Mats Velseboer voor een ruime marge: 3-1. 

Tekst gaat verder onder de foto

Appie Attahiri (r) nam, net als Velseboer, twee treffers voor zijn rekening - Foto: Michel Bes

Doelpuntenregen

Na de rust vielen er nog acht doelpunten (!) te noteren bij deze wedstrijd. Amin Amghar, Lahcen Bouyaouzan, Iliass Bouzit, Oualid Tarifit, Nabil Akaazoun en Velseboer voor de goals van Hovo. Hommel scoorde ook nog twee keer, waardoor dit krankzinnige duel in 9-3 eindigde. 

Hovocubo is samen met FC Eindhoven nog ongeslagen in de eredivisie zaalvoetbal en heeft alles gewonnen. De volgende wedstrijd speelt de ploeg van Sander van Dijk tegen BE'79. Dat is volgende week vrijdag.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur naar voetbal talkshow de Aftrap
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52