Ga naar Content

Ajax-trainer Schreuder zag tegen Rangers ook mindere fases: "Slordigheid moet eruit"

Na een comfortabele 3-1 overwinning op Rangers FC kan Alfred Schreuder redelijk ontspannen zijn 50e verjaardag vieren. Toch vond de Ajax-trainer niet alles wat hij op het veld zag goed gaan.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

"Dit team is in ontwikkeling", zei Schreuder na afloop van de wedstrijd. "Dat kun je duidelijk zien. We hebben heel veel goede fases gehad deze wedstrijd, maar ik zie ook mindere fases waarin we te slordig aan de bal zijn. Dat moet eruit. We moeten stabieler zijn."

Schreuder complimenteerde de Ajax-fans, die gisteren in groten getale op het Ibrox Stadium waren afgekomen. "Prachtig dat ze erbij zijn", zei Schreuder. "Bij alle uitwedstrijden hebben ze ons gesteund. Ook voor de spelers is het mooi als er zoveel fans zijn."

Tussenronde

Voor Ajax was de wedstrijd tegen Rangers het laatste Champions League-duel van het seizoen. Na de winter speelt de ploeg van Schreuder in de zogenoemde tussenronde van de Europa League. Daarin treft Ajax één van de ploegen die in de poulefase van dat toernooi als tweede zijn geëindigd.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]