Start van hoofdcontent

Sport

nl
V

LIVE NH Sport met VVV-Venlo - Telstar

23 september 2022, 09.50 uur · Aangepast 23 september 2022, 10.49 uur · Door Edward Dekker

Ondanks de interlandbreak is er in de eerste divisie toch een aantal wedstrijden dat gewoon wordt gespeeld. Telstar speelt vanavond om 21.00 uur in Venlo tegen VVV. Deze wedstrijd kun je rechtstreeks op de radio volgen bij NH Sport. 

Stadion De Koel - Pro Shots / Thomas Bakker

Hopelijk valt er eindelijk weer wat te juichen voor Telstar, want met slechts vijf doelpunten in zeven wedstrijden is duidelijk waar het probleem ligt. De Velsense ploeg is de minst scorende formatie in de eerste divisie. Dat verklaart ook waarom de ploeg van trainer Mike Snoei niet hoger dan plaats zestien staat op de ranglijst. 

Tegenstander VVV doet het goed deze competitie. Er waren fikse nederlagen tegen de topploegen PEC Zwolle (0-4) en Heracles Almelo (5-3), maar uit de andere vijf wedstrijden peurden de Limburgers dertien punten. 

Bij Telstar ontbreken vanavond de geblesseerden Anwar Bensabouh en Cain Seedorf. VVV-trainer Rick Kruys kan geen beroep doen op  Lukáš Zima, terwijl Tristan Dekker een twijfelgeval is. Onze verslaggevers in Venlo zijn Erik-Jan Brinkman en Stephan Brandhorst.

De radio-uitzending van NH Sport begint om 19.00 uur. Presentatie: Edward Dekker.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur naar voetbal talkshow de Aftrap
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52