Start van hoofdcontent

MIDDENMEER

nl

Grote ravage en gewonde na botsing tussen vrachtwagen en auto bij Middenmeer

18 september 2022, 17.11 uur · Door Redactie

Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen op de Schagerweg (N248) in Middenmeer. De autobestuurder raakte bekneld en is gewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Inter Visual Studio / Danielle Rood

De auto en vrachtwagen raakten door de botsing van de weg af. De auto eindigde in de greppel en de vrachtwagen belandde deels in de sloot. De vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter werden opgeroepen. De huidige toestand van de automobilist, vrachtwagenchauffeur en de bijrijder is onbekend.

Ravage

Op onderstaande foto's is te zien dat de schade aan beide voertuigen groot is. Ook liggen er overal onderdelen op het wegdek.

tekst loopt door

De weg is en blijft nog even dicht. Er wordt op dit moment nog onderzoek gedaan door de politie. Ook moeten de brokstukken op het wegdek nog worden weggehaald.

"Van de Waardbrug tot aan de Schagerbrug in Middenmeer is de weg op dit moment nog afgesloten. Voor hoe lang de weg afgesloten blijft, is nog niet bekend", aldus een woordvoerder van de politie.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play