Start van hoofdcontent

AMSTELVEEN

nl

Geluid concert The Streamers in Olympisch Stadion tot ver in Amstelland hoorbaar

17 september 2022, 11.00 uur · Aangepast 17 september 2022, 13.41 uur · Door AAN! Redactie

Veel inwoners van Amstelland zijn gisteravond ongevraagd getrakteerd op een concert van The Streamers. Dat concert werd gegeven in het Olympisch Stadion, maar door de windrichting waren de klanken tot diep in Amstelland te horen. 

Concert The Streamers in Olympisch Stadion - Foto: Youtube/Flixtix

Dat blijkt uit reacties van inwoners van de regio op social media, meldt partner AAN! Amstelveen. De meesten uitten hun ongenoegen over het volume. Dat het geluid zo ver reikte was het gevolg van de opstelling van de geluidsinstallatie (in zuidelijke richting) en de windrichting (noordenwind).

Op Twitter en Facebook zijn onder meer klachten uit Keizer Karelpark en Middenhoven te lezen. Maar ook verder, in Aalsmeer en Kudelstaart, was de bass te horen, schrijft een twitteraar. 

"Ik houd echt van een feestje, maar serieus dit slaat nergens op", reageert een Amstelveense onder de Facebook-post van AAN!. "Onze paarden zijn volledig over de zeik van de constante dreunen."

The Streamers treden vanavond en morgenmiddag nog op. Gezien de verwachte windrichting zit het er dik in dat Amstelveen en omgeving daarom vanavond en morgen ook nog kan meegenieten van de Nederlandse gelegenheidsformatie.

💬 Wil je iets kwijt?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]