Ga naar Content

Meisje (13) valt van fiets en wordt aangereden op N203, zwaargewond naar ziekenhuis

Een meisje op de fiets is vanmorgen zwaargewond geraakt na een ongeluk op de N203 bij Castricum. Ze is vermoedelijk van haar fiets gevallen, op de rijbaan terecht gekomen en vervolgens aangereden door een auto. 

Foto: Inter Visual Studio

Het meisje reed op het fietspad langs de N203 tussen Limmen en Uitgeest, waar ze ter hoogte van Castricum door nog onbekende oorzaak van haar fiets viel. Ook hoe ze op de rijbaan terecht kwam, is nog onduidelijk. 

De ambulance heeft haar zwaargewond meegenomen naar het ziekenhuis. Wat haar toestand is, is niet duidelijk. De politie doet verder onderzoek naar het ongeluk. De N203 tussen Castricum en Uitgeest is inmiddels weer vrij voor verkeer. 

'Dodenweg'

De N203 staat in de volksmond al lange tijd bekend als dodenweg, vanwege de hoge hoeveelheid ongelukken die er gebeuren. In 2014 kwam de weg als meest onveilige provinciale weg van Nederland uit de bus.

In 2028 staat groot onderhoud op de planning, maar tot die tijd moeten onder andere meer snelheidscontroles en een algeheel inhaalverbod ervoor zorgen dat de weg veiliger wordt. 

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]