Ga naar Content

Frustrerende avond voor Telstar en Snoei: "Dit voelt niet lekker"

Telstar verloor vanavond met 0-1 van De Graafschap. De ploeg van Mike Snoei had recht op een punt, maar stond uiteindelijk voor de derde keer dit seizoen met lege handen. "Dit voelt niet lekker. Er had meer ingezeten, maar dan moet je wel die goal scoren."

Mike Snoei zag zijn ploeg knokkend ten onder gaan - NH Sport

"De hele tweede helft hebben we op de helft van De Graafschap gespeeld. We hebben veel balbezit gehad, maar uiteindelijk kwam die bevrijdende goal niet. Dat is echt ontzettend jammer", zei Snoei na afloop van de nederlaag. "Wij hadden hier tegen De Graafschap gewoon minimaal een punt moeten pakken." 

Andere formatie

Telstar begon enigszins verrassend aan het duel in een 4-3-3 formatie. Doorgaans kiest Snoei voor vijf verdedigers achterop. "Dat kon omdat zij maar één spits hebben voorin. Wij wilden juist wat aanvallender spelen en dat kon daarom mooi. Helaas leverde het geen grote kansen op", aldus Snoei over zijn tactisch strijdplan.

Tekst gaat verder onder de video. 

Mike Snoei verklaart waarom Telstar begon in een 4-3-3 formatie - NH Sport

Belonen

Telstar moest in de 50e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd incasseren. Giovanni Korte zorgde voor de winnende treffer. Verdediger Thomas Oude Kotte zag het tegendoelpunt van dichtbij met lede ogen aan. "Ze kwamen door via rechts. Het was een goede voorzet en een goed doelpunt. Het was een van de weinige aanvallen van hun die goed liep. Zij belonen zichzelf wel. Wij hadden dat ook moeten doen", aldus Oude Kotte.

De reactie van Thomas Oude Kotte na de 0-1 nederlaag tegen De Graafschap - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag van 17.00-19.00 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur op tv naar onze voetbal talkshow de Aftrap
  • NH Sport keert maandag 29 augustus om 17.10 uur weer terug op tv
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52