Ga naar Content

Vrolijke hiphop van Fokke Simons op Zomerpop in Hoogwoud en andere tips voor het weekend

Wekelijks komt de Culture Club-redactie van NH met drie uitgaanstips voor de komende week; optredens, evenementen of andere culturele gebeurtenissen in de provincie die je niet mag missen. Deze week gaan we springen op muziek in Hoogwoud, gekke auto's bewonderen in Zandvoort en Japan opsnuiven in Amsterdam. 

Fokke Simons - NH Nieuws

Uitgaanstip 1; Zomerpop in Hoogwoud 

Op 2 en 3 september vindt het jaarlijkse muziekfestival Zomerpop plaats in het West-Friese Hoogwoud. Het belooft een spetterende editie te worden met klinkende namen als Van Dik Hout, Pater Moeskroen en Wolter Kroes. Naast deze oudgedienden staan er ook relatieve nieuwkomers op het podium zoals Meau, The Vices en de Nederlandstalige rapformatie Fokke Simons uit Amsterdam. 

Uitgaanstip 2; Car Art Zandvoort

Dit weekend staat Zandvoort natuurlijk helemaal in het teken van de Grand Prix. Om je passie voor auto's te botvieren kun je naast het circuit ook terecht op de boulevard bij de tentoonstelling Car Art.  Daar staan de meest kunstzinnige en waanzinnige auto's.  Ook in het Zandvoorts Museum is autokunst te zien. 

Tekst gaat verder na de foto

Car Art Zandvoort - Foto:

Uitgaanstip 3: Mono Japan Fair 2022 in Amsterdam 

Ben je gek van Japan of wil je er alles over leren dat kan op de Mono Japan Fair in Amsterdam. Naast Japanse kunst en kleding zijn er allerlei workshops waarin bezoekers kennismaken met Japans eten, de Japanse theeceremonie, Japans schaken of met modder kleding verven. Mono Japan Fair is van 2 tot en met 4 september in Loods 6 op het KNSM eiland in Amsterdam. 

Mono Japan Fair - Foto: Mono Japan Fair

Culture Club bij NH Nieuws

In het nieuwe programma Culture Club gaat NH Nieuws op bezoek bij cultuurmakers uit onze provincie om ze te vragen naar hun drijfveren. Alle afleveringen van Culture Club zijn te bekijken op deze speciale pagina.