Ga naar Content

Man (35) opgepakt voor aanranding bij parkeergarage Spaarne Gasthuis Hoofddorp

Een 35-jarige man is vannacht in Hoofddorp opgepakt omdat hij verdacht wordt van aanranding bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. 

De politie stelt sporen veilig nadat de verdachte is aangehouden - Foto: Nieuwsfoto.nl

Dat gebeurde rond 3.00 uur bij de parkeergarage van het ziekenhuis, Spaarnepoort, zo bevestigt een woordvoerder van de politie. 

Via Burgernet werd een oproep gedaan om uit te kijken naar de man. Dat leverde niets op, maar het uitgebreide getuigenverklaring mét signalement van een alerte getuige wel. Tijdens een zoektocht met een politiehond vond de politie aan de overkant van de Kruisweg (N201) een man die aan het signalement voldeed. Hij verstopte zich onder een auto. 

Man aangehouden voor zedenmisdrijf in Hoofddorp - Foto: Nieuwsfoto.nl

Na zijn aanhouding is er in en rond de parkeergarage nog sporenonderzoek gedaan. Hier vonden ze een aantal voorwerpen, waaronder een schoen. Deze zijn meegenomen voor onderzoek.

De verdachte wordt op dit moment verhoord. Wat hij precies zou hebben gedaan en wie zijn slachtoffer is, is niet bekend. De politie komt later vandaag met meer informatie.

In een eerdere versie van dit artikel werd gemeld dat het om een zedemisdrijf ging. De politie kon op dat moment nog niet zeggen om wat voor zedenmisdrijf het ging. 

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]