Ga naar Content

Drama avond voor Menno Vloon op de EK Atletiek en Maayke Tjin A-Lim plaatst zich voor halve finale

In het laatste weekend van de EK Atletiek in München hebben de Noord-Hollanders wisselende resultaten geboekt. Zo haalde Menno Vloon niet de aanvangshoogte voor de finale en droop hij teleurgesteld af bij het polsstokhoogspringen. Maayke Tjin A-Lim beleefde een betere avond. De inwoonster uit Hoorn plaatste zich eenvoudig voor de halve finale bij de 100 meter hordenlopen. 

Polstokhoogspringer Menno Vloon in actie op de EK Atletiek in München - Foto:

Menno Vloon wilde zich na een minder WK onlangs in het Amerikaanse Eugene revancheren op dit EK in München. Dat lukte helaas niet, de polsstokhoogspringer uit Zaandam haalde weer de aanvangshoogte van 5.50 meter niet en dat betekent geen finale voor hem. 

Hordenlopen

In de series bij de 100 meter hordenlopen stond Maayke Tjin A-Lim aan de start. De atlete uit Hoorn deed het prima en eindigde als tweede. En zo kwalificeert Tjin A-Lim zich voor de halve finale van morgen. Daar doet ook Nadine Visser aan mee. De Hoogkarspelse was al geplaatst voor de halve finale. De finale van het hordenlopen is ook morgen op de afsluitende dag van de EK Atletiek in München.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag van 17.00-19.00 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur op tv naar onze voetbal talkshow de Aftrap
  • NH Sport keert maandag 29 augustus om 17.10 uur weer terug op tv
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52