Start van hoofdcontent

OVERVEEN

nl

Lichaam van Poolse man (32) gevonden in 't Wed in Overveen

13 augustus 2022, 19.25 uur · Door Redactie

Het lichaam van de man die gisteravond vermist raakte nadat hij ging zwemmen in 't Wed bij Overveen is vanmiddag gevonden door de hulpdiensten. Het gaat om een 32-jarige Poolse man die met familie in Nederland op vakantie was. De familie is opgevangen.

Foto's: NieuwsFoto.nl

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf, ze vermoeden dat de man is verdronken. De politie doet geen verder onderzoek naar de zaak. 

De man ging gisteravond rond zes uur samen met zijn broer naar het duinmeer. Hij is met een luchtbed het water op gegaan, daarna ontbrak elk spoor. Zijn broer heeft de politie gebeld.

Zowel gisteravond als vandaag werd er gezocht naar de man. Hierbij zijn meerdere duikteams en is er gebruik gemaakt van sonarapparatuur om de bodem te onderzoeken. Uiteindelijk werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen. Het gebied rondom het strandje in ’t Wed was vandaag en gisteren afgesloten vanwege de zoekactie.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.