Ga naar Content

Telstar kiest voor Peter Hofstede als technisch manager

Telstar heeft Peter Hofstede aangesteld als technisch manager ad interim. Daarmee volgt hij tijdelijk Andries Jonker op, die de afgelopen jaren een dubbelfunctie vervulde. Het is niet uitgesloten dat Hofstede op vaste basis zal worden aangesteld bij De Witte Leeuwen.

Peter Hofstede - Foto: Pro Shots / Paul Meima

Na het vertrek van Andries Jonker moest Telstar op zoek naar een nieuwe trainer en een nieuwe technisch manager. Met Mike Snoei werd de eerste functie vervuld en tijdelijk nam hij ook deels de taken van technisch manager op zich.

Dat zal nu met de komst van Hofstede veranderen, want de club heeft gekozen voor een nieuwe opzet binnen de organisatie. Hofstede zal samen met een technische commissie verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de technische staf en de selectie.

Oude bekende

Voor Mike Snoei is Hofstede geen onbekende. De twee werkten eerder samen bij De Graafschap, waar Snoei na zijn eerste periode bij Telstar werkzaam was. Daar was Hofstede dem man die Snoei op straat zette nadat hij er niet in was geslaagd om te promoveren naar de eredivisie.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • NH Sport keert zondag 7 augustus terug op NH Radio van 17.00-19.00 uur
  • NH Sport is vanaf maandag 29 augustus weer op tv te zien om 17.10 uur 
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52