Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Talentvolle Naci Ünüvar verwerpt geruchten met nieuw contract bij Ajax

5 juli 2022, 13.56 uur · Door Stephan Brandhorst

Naci Ünüvar heeft zijn contract bij Ajax met drie jaar verlengd tot en met de zomer van 2026. De 19-jarige aanvallende middenvelder had nog een contract voor een jaar bij de Amsterdammers. Daardoor werd er gespeculeerd over een mogelijk vertrek bij de landskampioen.

Naci Ünüvar in de oefenwedstrijd tegen SV Meppen - Pro Shots / Jasper Ruhe

Ünüvar zit sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij het eerste elftal van de Amsterdammers en krijgt de kans om zich te bewijzen.

"Ik heb gewoon getraind vandaag, maar het was wel iets specialer dan normaal. Mijn doel is om bij Ajax te slagen, dat is nooit veranderd. Nu kan ik de laatste stappen gaan zetten", zegt Ünüvar op de website van de club. "In de voorbereiding moet ik het laten zien en de kansen die er zijn met beide handen aangrijpen."

Ünüvar doorliep vanaf 2011 de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 22 januari 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd Ajax – SV Spakenburg (7-0). In dat duel wist hij direct een doelpunt te maken. Ünüvar speelde tot nog toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • NH Sport keert zondag 7 augustus terug op NH Radio van 17.00-19.00 uur
  • Op tv zie je vanaf maandag 6 juni om 17.10 uur de zesdelige serie De Schoonheid van de Sport 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]