Ga naar Content

Dierenambulance rijdt vrouw aan na melding over zeehond op strand

Een vrouw is vanmiddag op het strand bij Bloemendaal zwaargewond geraakt door een botsing met een auto. Er moest een traumahelikopter aan te pas komen. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen is de vrouw aangereden door een auto van de dierenambulance die onderweg was naar een zeehond op het strand.

Foto: Nieuwsfoto.nl

Op foto's is te zien dat het gaat om een wagen van Reddingsteam Zeedieren-Velsen. Volgens de getuigen was de medewerker afgekomen op een melding van een zeehond op het strand. 

De vrouw zou naast de wagen zijn gaan zitten toen de medewerkers net weg wilden rijden, waarna ze onder de auto terechtkwam. De brandweer moest eraan te pas komen om haar te bevrijden. 

'We betreuren dit'

Een communicatiemedewerker van Reddingsteam Zeedieren-Velsen laat aan NH Nieuws weten te zijn geschrokken. Ook bevestigt de medewerker dat het inderdaad gaat om een bus van de vrijwilligersgroep. "We betreuren het ten zeerste dat dit is gebeurd met een bus van ons en we leven uiteraard met het slachtoffer mee."

"Het is nog niet gelukt om contact te leggen met degene die in de bus reed. Dus op dit moment weten we eigenlijk nog niks", verduidelijkt hij. "We wachten het onderzoek van de politie op dit moment af."

Foto: NieuwsFoto.nl

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.