Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Mike Snoei keert terug als trainer van Telstar

10 juni 2022, 11.50 uur · Aangepast 10 juni 2022, 18.33 uur · Door Stef Swagers

Het moet raar lopen wil Mike Snoei niet de nieuwe trainer van Telstar worden. Beide partijen naderen een akkoord, laten bronnen binnen de club weten.

Pro Shots/Michael Bulder

Chris B. van der Zwan van de Technische Commissie laat weten dat Telstar in onderhandeling is met Snoei. Vanmiddag hoopt de club uit Velsen-Zuid de gesprekken af te ronden en de nieuwe trainer te presenteren. Snoei was zelf niet bereikbaar voor commentaar.

Dennis Haar, Jan Zoutman en Johnny Jansen waren ook kandidaten om de nieuwe trainer te worden. Zij spraken ook met de club,  maar legden een aanbod naast zich neer.

Tweede termijn

Snoei was eerder twee seizoenen trainer van Telstar tussen 2017 en 2019. In zijn eerste jaar werden de Velsenaren zesde en deden ze mee aan de play-offs voor promotie. Het seizoen daarna eindigde Telstar op de vijftiende plaats.

Na zijn vertrek bij Telstar werd Snoei trainer van De Graafschap. Met de Superboeren wist hij twee keer net niet te promoveren naar de eredivisie, waarna de club uit Doetinchem ervoor koos om hem te ontslaan.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • NH Sport keert zondag 7 augustus terug op NH Radio van 17.00-19.00 uur
  • Op tv zie je vanaf maandag 6 juni om 17.10 uur de zesdelige serie De Schoonheid van de Sport 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]