Ga naar Content

Kind van de club Jeffrey Boomhouwer keert terug bij handballers Aalsmeer

Jeffrey Boomhouwer keert terug bij de handballers van Aalsmeer. De handballer verliet in 2010 Aalsmeer en speelde de afgelopen jaren in de sterke Duitse competitie bij TV Emsdetten, MT Melsungen en Bergischer HC.

Jeffrey Boomhouwer (l) met Aalsmeer-voorzitter Mike van der Laarse - Foto: HV Aalsmeer

Na 12 jaar Duitsland keert Boomhouwer nu dus weer terug bij zijn geliefde club waar hij zowel in de jeugd als in het eerste team speelde. "Ik wil heel graag wat terugdoen voor deze club", aldus Boomhouwer. 

Jeugd opleiden

De inmiddels 33-jarige handballer zal zich ook gaan bezighouden met het opleiden van talenten bij de Noord-Hollanders. Onlangs behaalde hij zijn trainersdiploma. "Het is geweldig dat ik de talenten van Aalsmeer verder kan helpen in hun ontwikkeling", laat de linkerhoekspeler weten.

Aalsmeer plaatste zich dit weekend voor de finales om het landskampioenschap. In een best-of-three serie is Volendam de tegenstander. De eerste wedstrijd staat op zondag 12 juni gepland.

Vorige zomer sprak NH-verslaggever Jasper Leegwater uitgebreid met Jeffrey op de Aalsmeerse Westeinderplassen. Kijk hieronder de aflevering van 'Rondje Poel' met Boomhouwer terug:

Aalsmeerse handballer Jeffrey Boomhouwer te gast bij 'Rondje Poel' - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag tussen 17.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en daarna elk half uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]