Start van hoofdcontent

Gooi

NL
V

Dode na steekpartij in Hilversums huis, 17-jarige verdachte aangehouden

15 mei 2022, 20.55 uur · Aangepast 16 mei 2022, 13.41 uur · Door Redactie

Een vrouw is gisteravond om het leven gekomen na een steekpartij in een huis aan de Hilversumse Laanstraat. De politie heeft een 17-jarige jongen aangehouden als verdachte, zo bevestigt de politie vandaag. Het zou gaan om een 'incident in de relationele sfeer'. 

Caspar Huurdeman Fotografie

De steekpartij was gisteravond rond half acht. De politie heeft nog geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. 

Na de steekpartij heeft de politie het huis en de ruime omgeving afgezet voor verder onderzoek. Wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding wat voor de steekpartij is nog niet duidelijk. 

Slachtoffer en verdachte kennen elkaar

Wel bevestigt de politie dus dat het slachtoffer en de vermoedelijke dader elkaar kennen. De twee woonden samen op het adres aan de Laanstraat, maar het is nog niet duidelijk welke relatie de twee met elkaar hebben. Omdat het gaat om een incident in de relationele sfeer, laat de politie weten terughoudend te zijn met het delen van informatie. 

De aangehouden verdachte zit nog vast en wordt nog verhoord door de politie. 

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.