Ga naar Content

Na slechts 8 duels verlaat Jozhua Vertrouwd FC Volendam en gaat hij naar FC Utrecht

Na slechts acht duels in het eerste van FC Volendam verlaat de 17-jarige Jozhua Vertrouwd het vissersdorp. Hij speelt komend seizoen bij FC Utrecht. In de Domstad zal hij een contract voor vier jaar tekenen.

Jozhua Vertrouwd (L) in actie - Foto: Pro Shots / Thomas Bakker

"We zien in Jozhua een speler met veel potentie. Bij FC Volendam heeft hij in een korte tijd een flinke ontwikkeling doorgemaakt en wij zijn enthousiast om samen met Jozhua aan de slag te gaan om die ontwikkelingscurve door te trekken", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht.

Bij FC Volendam maakte de linksback in februari zijn debuut in de hoofdmacht. Dat deed hij in het met 4-1 gewonnen duel tegen Helmond Sport. Vertrouwd speelde ook in de jeugd van AZ, Hollandia en Fortuna Wormerveer. In 2020 belandde hij in de jeugd-elftallen van Volendam.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]