Ga naar Content

Texels bierbrouwerij waarschuwt voor glasschilfers in flesjes Texels Skuumkoppe

De Texelse Bierbrouwerij waarschuwt bierdrinkers voor hun Texels Skuumkoppe in een 75 centiliter fles. Er bestaat namelijk een kans dat er glasschilfers van de bovenrand van de fles loskomen en in het bier terecht komen. 

De fles waar het om gaat - Foto: Texels Bierbrouwerij

Volgens de brouwerij gaat het om de flesjes met EAN-code 8717903630600 én houdbaarheidsdatum 22-12-2022. Deze informatie is te vinden op de achterkant van de fles. 

Bierliefhebbers die op het punt staan zo'n flesje open te trekken, worden verzocht om hem toch dicht te laten en terug te brengen naar de verkooplocatie, waarna ze het geld terugkrijgen. Dit kan zonder kassabon en zonder tijdslimiet. 

"Wij bieden onze excuses aan voor het mogelijke ongemak", aldus Cor Honkoop directeur Texelse Brouwerij in een reactie. "Veiligheid en kwaliteit hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit, en wij voeren zeer regelmatig kwaliteitscontroles uit. Daarom betreuren wij het ten zeerste dat dit product niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet en zijn wij deze terugroepactie gestart."

🍻 Noord-Hollandse Bierverkiezing

Nu de cafe's weer open zijn en het bier weer vloeit, gaat NH Media weer op zoek naar het beste en het populairste bier van het jaar. Nadat de verkiezing twee jaar heeft stilgelegen, organiseren we dit jaar voor de zesde keer de Noord-Hollandse Bierverkiezing!

Tientallen brouwerijen strijden om de felbegeerde titel(s) en hopen dat hun brouwsels in de smaak vallen bij de jury en het publiek. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18
juni, tijdens het Noord-Hollands Bierfestival van PINT in HAL 25 in Alkmaar.

Ook dit jaar is er een speciale rol weggelegd voor jou. Vanaf 3 tot en met 16 juni kan jij je stem uitbrengen op jouw favoriete bier. Het bier met de meeste stemmen wint de titel 'Populairste bier van NH 2022'.

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]