Ga naar Content

Evert ten Napel in De Aftrap: 'Andries Jonker is een goede assistent voor Ajax'

Een tip van voormalig voetbalcommentator Evert ten Napel voor Ajax. Stel de huidige trainer van Telstar, Andries Jonker, aan als assistent van de beoogde hoofdtrainer Alfred Schreuder. Ten Napel doet de suggestie in onze voetbal talkshow De Aftrap die elke vrijdag om 17.10 uur op tv wordt uitgezonden.

Evert ten Napel in De Aftrap - NH Sport / Edward Dekker

Voormalig TV-presentator Jack Spijkerman ziet wel wat in de suggestie vande inmiddels 78-jarige Ten Napel. "Ik bel wel even met Van der Sar (algemeen directeur, red.)", grapt Spijkerman die bij Ajax de laatste jaren als vrijwilliger werkzaam is bij het archief van de voetbalclub. 

"Ik mag alles en niks moet"

Voormalig TV-presentator Jack Spijkerman

Met zijn TV-werkzaamheden is Spijkerman (73) negen jaar geleden "heel bewust" gestopt. In 2002 won hij met het satirische TV-programma Kopspijkers de gouden Televizier-ring. Nu doet de geboren IJmuidenaar alleen nog die dingen die hij leuk vindt. "Ik vond het mooi geweest. Ik mag alles en niks moet." 

Tekst gaat verder onder de video.

Jack Spijkerman in De Aftrap - NH Sport / Edward Dekker

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending is om 17.10 uur. Daarna volgt elk uur om tien over heel de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien. De hele uitzending van vanavond kun je hieronder bekijken.

De Aftrap van vrijdag 29 april met Evert ten Napel en Jack Spijkerman - NH Sport / Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]