Start van hoofdcontent

HEERHUGOWAARD

nl

Heerhugowaardse zanger Robbert van der Steenhoven (32) plotseling overleden

24 april 2022, 21.30 uur · Aangepast 25 april 2022, 17.49 uur · Door Redactie

Robbert van der Steenhoven is zondag op 32-jarige leeftijd plotseling overleden, laat mediapartner Alkmaar Centraal weten. Van der Steenhoven was in regio Alkmaar en omstreken een bekende zanger, die regelmatig optrad in verschillende Noord-Hollandse kroegen.

Robbert trad gisteravond nog op in Broek op Langedijk - Instagram: robbert_music

Van der Steenhoven werd geboren in Alkmaar en groeide op in Heerhugowaard. Samen met drie middelbare schoolvrienden deed hij in 2007 mee aan de Grote Prijs. Met hun band, genaamd 'Scrambled Eggs' behaalden ze de eerste prijs in de categorie popgroep. Hierna bleef hij bezig in de muziek en kreeg hij bekendheid met Nederlandse liedjes als 'Samen dansen' en 'Laat me dromen'.

Hij trad regelmatig op in Café ’t Hartje aan het Waagplein en het voormalige Dancing Marlène in Heerhugowaard. Ook was hij elke maand live te horen in Café Bolle Jan in Amsterdam.

Gisteravond stond de zanger nog op het podium tijdens de 'Ik hou van Holland-party' in Broek op Langedijk. Waaraan hij is overleden, is niet bekend. Robbert van der Steenhoven is 32 jaar oud geworden.

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]