Ga naar Content

Henk ten Cate in De Aftrap over transfer Ajax-trainer Erik ten Hag: "Hij krijgt met de botte bijl te maken"

Tijd. Dat is wat trainer Erik ten Hag nodig heeft als hij komende zomer bij Manchester United aan de slag gaat. Voormalig (assitent)trainer van onder meer Ajax, Barcelona en Chelsea Henk ten Cate zegt in onze voetbal talkshow De Aftrap dat hij hoopt dat de Tukker die tijd gegund wordt. Maar waarschuwt Ten cate: "Oud-voetballers zitten in dit soort programma's te vertellen hoe het moet en hanteren dan de botte bijl. Daar krijgt hij mee te maken." 

Henk ten Cate heeft vertrouwen in Erik ten Hag - NH Sport / Edward Dekker

Frans Thijssen, voormalig voetballer van Ipswich Town, hoopt dat Ten Hag Manchester United  terug weet te brengen naar de top. "Het is een grote uitdaging voor hem", zegt Thijssen die vindt dat Ten Hag het bij Ajax uitstekend heeft gedaan.  

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending was om 17.10 uur. Daarna volgt elk uur om tien over heel de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien. De hele uitzending van vanavond kun je hieronder bekijken.

De Aftrap van vrijdag 22 april met Henk ten Cate en Frans Thijssen - NH Sport / Edward Dekker

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]