🔴 LIVEBLOG: Ajax druipt af na verloren bekerfinale

17 april 2022, 20.10 uur · Aangepast 3 juni 2022, 10.38 uur
Door: Stephan Brandhorst · Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Welkom in het liveblog! We houden je de hele dag op de hoogte van alle ontwikkeligen rondom de bekerfinale tussen Ajax en PSV. Onze verslaggevers zijn in De Kuip en doen vanaf 16 uur verslag in een extra radio-uitzending van NH Sport.

17 april 2022, 21.06 uur

Tot ziens!

Het liveblog is gesloten. Houd NH Sport in de gaten voor reacties na afloop. Fijne avond!

17 april 2022, 20.23 uur

17 april 2022, 20.16 uur

Geen behoefte aan een nieuwe badjas?

17 april 2022, 20.08 uur

Lees hier hoe de wedstrijd verliep 👇

17 april 2022, 20.00 uur

90+6' | AFGELOPEN! PSV wint de KNVB-beker

Scheidsrechter Makkelie fluit voor het einde van de wedstrijd. PSV pakt ten koste van Ajax de beker. Het is de tiende keer dat de club uit Eindhoven de eindstrijd van het nationale bekertoernooi wint.

Ajax kwam in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Ryan Gravenberch. Vlak na de rust scoorden Érick Gutiérrez en Cody Gakpo en zo wist PSV uiteindelijk met 2-1 te winnen.

17 april 2022, 19.50 uur

87' | Vertessen op de paal

Yorbe Vertessen raakt de paal! Opnieuw is PSV dicht bij de beslissing. Ajax heeft nog maar een paar minuten om wat aan de 2-1 achterstand te doen.

17 april 2022, 19.52 uur

86' | Ihatarren maakt zijn debuut voor Ajax 1