AFC doet goede zaken in tweede divisie met minimale zege

AFC is geklommen naar de derde plaats in de tweede divisie. Vanavond waren de Amsterdammers met 1-0 te sterk voor De Treffers. Na twee nederlagen op rij is het een welkome overwinning voor de ploeg van Uli Landvreugd.

Doelpuntenmaker Thomas Verhaar in duel tegen De Treffers - Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

Thomas Verhaar werd de matchwinner op Sportpark Goed Genoeg. Hij maakte in de 23e minuut het enige doelpunt van de avond. AFC heeft als nummer drie slechts één punt meer dan Jong Sparta dat achtste staat.

Koninklijke HFC ging gisteravond verrassend onderuit tegen laagvlieger IJsselmeervogels. In Spakenburg eindigde het in 1-0 door een eigen goal van Wessel Boer. De Haarlemmers staan nog wel tweede met vijf punten minder dan koploper Katwijk.

Jong FC Volendam verloor dik van Noordwijk. Bij rust stonden de Volendammers al met 4-0 achter. In de tweede helft werd de schade enigszins beperkt voor de nummer tien van de ranglijst: 4-1. Tayrell Wouter maakte het doelpunt.