Ga naar Content

Geweldig doelpunt Mo Ihattaren hoogtepunt bij ruime zege Jong Ajax

Mo Ihattaren heeft van zich doen spreken op Sportpark De Toekomst. De creatieve middenvelder bekroonde zijn eerste basisplaats bij Jong Ajax met een doelpunt en een assist. De Amsterdamse beloften wonnen vanavond met 4-1 van TOP Oss.

Jong Ajax-speler Mo Ihattaren - Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Naast Ihattaren stonden Brian Brobbey, Kenneth Taylor en Mohamed Daramy ook in de basis bij Jong Ajax. Die vier spelers maakten het verschil tegen de Ossenaren. De 1-0 kwam voort uit een strafschop. Daramy werd neergehaald, waarna Brobbey scoorde vanaf elf meter.

TOp Oss kreeg daarna een aantal mogelijkheden, maar de thuisploeg sloeg toe. Taylor was twee keer trefzeker. Eerst kon hij simpel raak schieten na een combinatie tussen Ihattaren en Daramy en even later kopte hij fraai binnen. De assist kwam op naam van Ihattaren.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Na rust kreeg het publiek het hoogtepunt van de avond te zien. Ihattaren speelde zijn directe tegenstander uit en schoot de bal vanaf randje strafschopgebied in de verre kruising: 4-0. Vlak voor tijd scoorde Niels Fleuren nog tegen.

Jong Ajax staat zesde in de eerste divisie met 58 punten na 33 duels. De achterstand op nummer drie Excelsior is slechts vier punten.

Opstelling Jong Ajax: Gorter; Van Gelderen, Llansana, Musampa, Salah-Eddine (Baas/77); Fitz-Jim (Delgado/60), Ihattaren (Hlynsson/60), Taylor; Hansen (Martha/72), Brobbey (Rasmussen/60), Daramy

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]