Ga naar Content

FC Volendam wacht met maatregelen na 'goed gesprek' met kleedkamerbestormers

De directie van FC Volendam is vandaag in gesprek gegaan met de twee supporters die afgelopen vrijdag wisten binnen te dringen tot in de kleedkamer. De officiële verklaring van de eerste divisieclub luidt dat er "na een goed gesprek nog geen definitief besluit is genomen over eventuele consequenties".

Een vol uitvak met FC Volendam-supporters bij FC Emmen - Foto: Pro Shots / Ron Jonker

Na afloop van het met 2-1 verloren duel tegen TOP Oss wisten twee supporters de kleedkamer van FC Volendam te bereiken. Directeur Richard de Weijze van Het Nieuwe Oranje bevestigt dat er sprake was van een goed eerste gesprek en dat er nog een tweede gesprek gaat komen met beide mannen. Dit vervolggesprek zal de komende dagen plaatsvinden, waarna de club een besluit neemt over eventuele straffen.

FC Volendam speelt vanavond tegen Jong PSV. Dat duel is live te volgen in een extra uitzending van NH Sport op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]