Start van hoofdcontent

Sport

nl
V

Boze supporters dringen na nieuwe zeperd kleedkamer FC Volendam binnen

1 april 2022, 23.24 uur · Aangepast 2 april 2022, 00.45 uur · Door Edward Dekker

Na de verloren thuiswedstrijd van FC Volendam tegen TOP Oss (1-2) zijn twee supporters de catacomben van het Volendam-stadion binnengedrongen. Zij kwamen in de kleedkamer verhaal halen. Tot ergernis van trainer Wim Jonk. "Mafkezen zijn het."

Jonk en Van Mieghem reageren op onvrede bij supporters - NH Sport / Edward Dekker

Met zachte hand kon het duo naar buiten worden gewerkt en werd de rust snel hersteld. 

In de eerst helft moest scheidsrechter Joey Kooij het duel heel kort even stilleggen omdat er vanuit het vak met de fanatieke aanhang spullen op het veld werden gegooid. Na de mededeling van de speaker dat de arbiter bij een volgend incident de wedstrijd definitief zou staken, bleef het rustig.

FC Volendam kwam vanavond voor de vijfde achtereenvolgende keer niet tot winst en verspeelde de afgelopen wedstrijden de koppositie in de eerste divisie. Doordat de concurrrentie ook punten morste, heeft de ploeg van Jonk promotie naar de eredivisie nog altijd volledig in eigen hand.

Maandag is de eerstvolgende wedstrijd in Eindhoven tegen Jong PSV. Dat duel kun je rechtstreeks volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport.  

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]