Start van hoofdcontent

HOOFDDORP

nl

Dode bij schietpartij op parkeerterrein in woonwijk Hoofddorp

1 april 2022, 13.05 uur · Aangepast 1 april 2022, 14.53 uur · Door Redactie Haarlemmermeer

Bij een schietpartij in een Hoofddorpse woonwijk is aan het eind van de ochtend iemand om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie. 

Laurens Bosch

Het slachtoffer werd neergeschoten aan het Leenderbos, op de parkeerplaats van de naastgelegen voetbalclub Overbos. Over dien identiteit is nog niets bekendgemaakt. 

De politie trof het slachtoffer aan nadat er een melding was binnengekomen over een schietpartij in de straat, ter hoogte van sportvereniging Overbos. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer, maar kon niets meer betekenen.  

NH Nieuws-verslaggever Niels van Steijn is ter plaatse en ziet dat er is geschoten op een parkeerplaats bij voetbalclub Overbos. "Daar zijn ook vaak gymlessen, maar vanwege de sneeuw gingen die vandaag niet door." Volgens hem is het slachtoffer een man, maar dat heeft de politie nog niet bevestigd.

Schutter(s)

Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie zoekt op de grond en vanuit de lucht naar de schutter(s). Via Burgernet wordt opgeroepen uit te kijken naar twee mannen in een Volkswagen Polo of Golf. Een van de mannen is lichtgetint en draagt een pet, de  ander is rond de 20 à 30 jaar en draagt een zwarte jas van het merk The North Face.

Wie informatie heeft of getuige is geweest, wordt verzocht dat te delen met de politie. 

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]