Ga naar Content

Vertrekkende Fernandes ziet Telstar te kort komen tegen aanstaand kampioen

Blijdschap en teleurstelling wisselden elkaar afgelopen week af voor Rashaan Fernandes. De behendige allrounder maakte bekend dat hij aan het einde van het seizoen naar Go Ahead Eagles gaat, maar moest met Telstar ook twee nederlagen incasseren. Zondag na het verlies tegen FC Emmen (2-1) gaf hij tekst en uitleg.

Rashaan Fernandes over de kwaliteit van tegenstander FC Emmen - NH Nieuws

Strijdend ging Telstar ten onder tegen FC Emmen, maar de overwinning van de koploper van de eerste divisie was meer dan terecht. Slechts sporadisch kwamen de Witte Leeuwen in de buurt van het vijandelijke doel. 

Collectief

Na de 4-1 winst tegen FC Volendam van twee weken geleden is FC Emmen de nieuwe aanvoerder van de ranglijst. Een terechte positie volgens Andries Jonker. De oefenmeester van Telstar prijst vooral het collectief van FC Emmen.

Tekst loopt door onder de video.

Dit FC Emmen is de terechte koploper volgens Andries Jonker - NH Nieuws

Go Ahead Eagles

Ook Fernandes vindt FC Emmen de terechte koploper en ziet de Drentenaren als kampioen promoveren naar de eredivisie. En dan is de kans groot dat hij ze weer tegenkomt op het hoogste niveau. Fernandes maakt namelijk deze zomer de stap naar Go Ahead Eagles. 

Tekst loopt door onder de video.

Deze zomer maakt Rashaan Fernandes de stap naar Go Ahead Eagles - NH Nieuws

Van Witte Leeuw naar Eagle. Dat was een paar seizoenen geleden nog ondenkbaar. Fernandes kwam met zijn ziel onder zijn arm van FC Twente naar Velsen-Zuid. In de ploeg van Andries Jonker bloeide de alleskunner volledig op en is hij inmiddels een zeer belangrijke pion. Voordat hij naar Deventer gaat verhuizen, mag hij eerst nog een aantal keren aan de bak met Telstar. Om te beginnen vrijdag thuis tegen FC Den Bosch.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]