Ga naar Content

Trotse Jonker ziet sterk Telstar: "Eindelijk onszelf een keer beloond"

Voor het eerst in ruim twee maanden tijd wist Telstar weer eens een wedstrijd te winnen. Dordrecht werd met 1-0 verslagen in Velsen-Zuid. Telstar-trainer Andries Jonker zag zijn ploeg opnieuw goed spelen, maar dit keer was daar ook de beloning. "Vaak met lege handen gestaan. Nu wel een keer drie punten."

Andries Jonker zag Telstar weer eens drie punten pakken - NH Sport

Glynor Plet was namens Telstar de gevierde man. De spits van de Witte Leeuwen kopte een kwartier voor tijd de winnende treffer in de touwen. Plet maakte tevens zijn negende van het seizoen en was na afloop erg in zijn nopjes met zijn bevrijdende 1-0. 

Glynor Plet maakte de winnende treffer namens Telstar - NH Sport

Vierde periode

Door de overwinning staat Telstar in het linkerrijtje van de stand om de vierde periode. De ploeg van Andries Jonker heeft daarom absoluut nog wat om voor te spelen en dus wordt er positief uitgekeken naar de laatste fase van het seizoen. 

Andries Jonker is positief gestemd over het slot van het seizoen - NH Sport

Aanstaande maandag speelt Telstar de inhaalwedstrijd tegen ADO Den Haag. Dit duel is vanaf 19.00 uur live te volgen via een extra radio-uitzending van NH Sport. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]