Ga naar Content

Maaltijdbezorger met mes bedreigd in Heerhugowaard; zeven verdachten gearresteerd

Een maaltijdbezorger (35) uit Hollands Kroon is gisteravond onder bedreiging van een mes beroofd van een bestelling en andere eigendommen. Dit gebeurde op de Kamperfoelielaan in Heerhugowaard. De politie meldt dat er meerdere mensen bij waren betrokken en heeft zeven verdachten aangehouden, waaronder drie minderjarigen. 

Foto: Pexels

Het is ongeveer 22.50 als de maaltijdbezorger aanbelt bij het adres waar hij zijn maaltijd moet afleveren. De bewoners op het adres laten dan weten niets besteld te hebben, waarop de bezorger weer naar zijn auto loopt.

Op dat moment lopen volgens de politie meerdere personen naar de bezorger toe. Eén van hen bedreigt de bezorger met een mes en dwingt hem zijn spullen af te geven. De andere verdachten halen een maaltijd uit de auto. De verdachten rennen vervolgens met eigendommen van het slachtoffer en de maaltijd weg in de richting van de Middenweg.

Na de melding van de straatroof start de politie een onderzoek. Hierop worden zeven verdachten aangehouden op de Populierenlaan in Heerhugowaard. De politie onderzoekt de rol van deze verdachten, bij de straatroof aan de Kamperfoelielaan.

De verdachten zijn een man (20) uit Eindhoven, een jongen (17) uit Heerhugowaard, een man (18) uit Heerhugowaard, een jongen (17) uit Alkmaar, een man (19) uit Heerhugowaard, een man (20) uit Alkmaar, en een meisje (15) uit Heerhugowaard.

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]