Ga naar Content

Afgetrainde Kharchouch kijkt vol vertrouwen uit naar kraker tegen FC Volendam

Met twee treffers schoot Reda Kharchouch FC Emmen naar de winst tegen Jong Ajax (2-1). De oud-speler van Telstar is weer op de weg terug en merkt dat zijn afgetrainde lichaam hem uitbetaald met doelpunten. "Ik sta hier met een grote glimlach."

Reda Kharchouch scoort twee keer tegen Jong Ajax - NH Nieuws

FC Emmen huurt Reda Kharchouch van Sparta. Bij de eredivisionist was hij lange tijd geblesseerd en kwam weinig in de plannen van trainer Henk Fraser voor. Nu hij weer fit is maakt de 26-jarige Amsterdammer ook steeds meer minuten. "Ik heb weer m'n juiste gewicht." Tegen Jong Ajax stond hij pas voor de vijfde keer dit seizoen in de basis. 

Telstar

Twee seizoenen geleden brak Kharchouch door bij Telstar. In z'n eerste jaar betaald voetbal scoorde hij gelijk twintig keer. Nu staat de teller pas op vijf goals, maar door blessures speelde hij nog niet veel. Met de twee doelpunten tegen Jong Ajax lijkt hij weer op de goaltjesdief die hij was in Velsen-Zuid.

Tekst loopt door onder de video.

Reda Kharchouch over z'n fitheid - NH Nieuws

Kraker

Dankzij de twee treffers van Kharchouch blijft FC Emmen in het spoor van koploper FC Volendam. Het verschil tussen beide ploegen is zeven punten, maar de ploeg uit Drenthe speelde één wedstrijd minder. "Alle geloof bij mij, het komt goed." Op 14 maart nemen beide teams het tegen elkaar op. 

Tekst loopt door onder de video.

Reda Kharchouch over de kraker op 14 maart tegen FC Volendam - NH Nieuws

De wedstrijd tussen FC Emmen - FC Volendam begint op 14 maart om 20.00 uur. NH Sport is hier uiteraard bij en doet live verslag van deze topper.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]