Ga naar Content

Wedstrijd van Telstar afgelast vanwege stormschade ADO-stadion

Telstar speelt vrijdag niet de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Het stadion in Den Haag is beschadigd door storm Eunice en het is nog niet veilig genoeg om te kunnen voetballen.

Het stadion van ADO in Den Haag na storm Eunice - Foto: Pro Shots / Wouter Dill

Er is direct een nieuwe datum gevonden voor ADO Den Haag tegen Telstar. Op maandag 21 maart reizen de Witte Leeuwen af naar de Hofstad. De aftrap is, zoals gebruikelijk in de eerste divisie, om 20.00 uur.

Het dak van het ADO-stadion liep vrijdag flinke schade op door de harde wind. "Mede dankzij adequaat handelen van de brandweer is er tot ieders opluchting niemand gewond geraakt bij dit incident. Inmiddels zijn de losse platen opgeruimd en is zowel de omgeving als het hoofdgebouw van het Cars Jeans Stadion weer vrijgegeven", liet ADO weten in een verklaring.

Koploper FC Volendam speelt vrijdag een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, Jong Ajax gaat op bezoek bij nummer twee FC Emmen en Jong AZ ontvangt FC Eindhoven.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]