Ga naar Content

Handballer Bourget bezig aan laatste seizoen bij Volendam: "Die kans zit erin"

Handballer Florent Bourget is bezig aan zijn vierde seizoen bij Volendam. De kans is groot dat de international bezig is aan zijn laatste seizoen in het vissersdorp. "Die kans zit er wel in. Er zijn een aantal clubs geïnteresseerd. Het liefst ga ik terug naar Frankrijk", aldus de Frans-Nederlandse Bourget.

Handballer Florent Bourget bezig aan laatste seizoen bij Volendam - NH Nieuws

Droom komt uit

Bourget speelde vorige maand het EK met Oranje in Hongarije. Voor het toernooi testte de middenopbouwer positief op corona. Hierdoor leek het erop dat Bourget het EK moest missen. Doordat Oranje lang in het toernooi actief bleef stroomde hij uiteindelijk toch in bij de nationale selectie. 

"Supertof. Een hele mooie ervaring en ik ben blij dat ik bij dit team mocht zijn"

handballer florent bourget

"Supertof. Een hele mooie ervaring en ik ben blij dat ik bij dit team mocht zijn", vertelt een trotse Bourget. 

Het overgrote deel van de Nederlandse selectie speelt in de sterkere buitenlandse competities. Het lijkt erop dat Bourget dat voorbeeld gaat volgen. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]