Ga naar Content

Mexicaanse AZ-fan tot tranen toe geroerd bij bezoek aan club: "Amo este equipo!"

De Mexcicaanse AZ-fan José Luis Alcántara Zamora had vandaag de dag van zijn leven. De Mexicaan bezocht voor het eerst van zijn leven het AZ-stadion en het trainingscomplex van de Alkmaarders. "Een emotionele dag voor mij", aldus Alcántara Zamora.

Mexicaanse AZ-fan José Luis Alcántara Zamora heeft de dag van zijn leven - NH Nieuws

José komt uit het Mexicaanse Cuernavaca. Voor het eerst in zijn leven is hij samen met zijn vrouw in Europa en dan moet natuurlijk zijn favoriete club AZ bezocht worden. "Vanaf 2009 ben ik fan. Dat kwam omdat Hector Moreno toen bij AZ speelde en ze landskampioen werden. Ook zijn mijn initialen toevallig AZ", vertelt hij over hoe zijn liefde voor AZ is ontstaan.

"Dit is een droom die uitkomt"

AZ-fan José Luis Alcántara Zamora

NH Sport nam het echtpaar vandaag mee naar het trainingscomplex in Wijdewormer en het AZ-stadion. Ook werd er een bliksembezoek gebracht aan de Zaanse Schans en was er een spontane ontmoeting met Ron Vlaar. "Dit is een droom die uitkomt." 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]